dilluns, 17 d’octubre del 2011

Exposició de fotografies de Can Picafort i de Son Serra obra dell col·lectiu fotogràfic Fotheros a la Biblioteca de Can Picafort

Exposició de fotografies de Can Picafort i Son Serra de Marina realitzades per membres de Fotheros Col·lectiu Fotogràfic.

L'exposició, que té lloc a la Biblioteca Municipal de Can Picafort, fou inaugurada el passat divendres, 14 d'octubre a les 8 del vespre.
Romandrà oberta fins al divendres 25 de novembre.

L'horari és:
de dilluns a divendres des de les 9.30 fins a les 13.00 i des de les 16.30 fins a les 20.00 hores.

Qi són els Fotheros Col·lectiu Fotogràfic?

Miquel Bordoy
Antònia Calafat
Salvador Colomé
Guillem Mayol
Bernat Ribot
Joan Ramon Vives


Paraules de presentació de l'exposició

per part de la regidora de Cultura


Bon vespre a tothom,
Gràcies per ésser aquí.

Com a regidora de Cultura i en nom de l’Ajuntament tenc el plaer i la satisfacció de poder presentar-vos aqueixa exposició del col·lectiu fotogràfic fotheros.

I quan dic plaer i satisfacció, ho dic ben sincerament i per diversos motius.

En primer lloc, perquè ha nascut un nou col·lectiu cultural, Fotheros, integrat per gent del nostre municipi interessat en la fotografia, que en fa una afició i al mateix temps un art.

En segon lloc, perquè el tema de l’exposició és Can Picafort i Son Serra. El nostre terme, d’aqueixa manera, és converteix en art. Un art que ens permet descobrir la bellesa de racons ben propers, gràcies a la mirada de cada un dels fotheros.

En tercer lloc, perquè, amb l’exposició de Fotheros comença a consolidar-se un nou espai expositiu a la Biblioteca de Can Picafort, inaugurat fa poques setmanes amb una exposició de Bernat Ribot. És un espai humil, però digne, que oferim als particulars i les associacions que el vulguin fer servir.

Abans de finalitzar, vull anunciar-vos que aquesta exposició també es durà a terme a la Vila i a Son Serra, d’aquí a un parell de mesos.

Per acabar, vull donar les gràcies a tots els fotheros, a en Miquel Bordoy, n’Antònia Calafat, en Salvador Colomé, en Guillem Mayol, en Bernat Ribot i en Joan Ramon Vives. Gràcies pel vostre interès per la fotografia, gràcies pel vostre interès per la cultura del municipi i per participar en les activitats culturals que organitzam des de l’Ajuntament, que no serien res sense la implicació de les diferents associacions, col·lectius i particulars del poble.

Moltes de gràcies.


Imatges de la inauguració

La regidora de Cultura, Beatriu Gamundí, presentant l'acte

Alguns dels assistents, durant la presentació

Un altre moment de la presentació

El col·lectiu de Fotheros, juntament amb la regidora de Cultura

Una de les fotografies dels fotheros