dimecres, 28 de desembre del 2011

Canvis inesperats a l'Ajuntament de Santa Margalida

Canvis inesperats a l'Ajuntament de Santa Margalida
Miquel Cifre es converteix a l'Islam - Antoni (o) Reus s'afilia a UPYD

Tothom quedà amb la boca oberta a l'Ajuntament de Santa Margalida després que els líders de Suma pel Canvi, Miquel Cifre i Antoni Reus anunciassin els seus plans per als propers anys.

Miquel Cifre féu pública la seva intenció de convertir-se a l'Islam i d'emigrar al Sahara després de dimitir com a batle. Cifre ho justificava dient "els de Can Picafort Unit no en podran tornar a dir ateo". Quan li demanaren si tendria dificultats per integrar-se a la vida seminòmada dels campaments i adoptar la dieta dels musulmans, Cifre afirmà que "tanmateix, es metge m'ha llevat es porc per mor des colesterol".


Miquel Cifre, davant la sorpresa dels veïnats
de la Vila, ja es passetja amb el turbant.


Per la seva banda, Antoni Reus, anuncià ahir mateix que s'havia afiliat a UPYD: "he visto la lus" -afirmà-: "Jorge [Campos] me lo ha explicado bien claro y me ha convencido: la culpa de la crisis de España es que haya mallorquines que hablen en catalán, que antes hubiese serdos negros mallorquines en Son Real y que no hubiese banderas españolas en la finca". Consultat sobre els seus projectes, indicà que "tengo previsto dedicarme a los monólogos; como sabe todo el mundo, me distingo por mi carácter extrovertido y por mi falta de timidés; mi experiencia en los plenos va a asegurarme mi éxito televisivo". Reus finalitzà les seves paraules remarcant que "ahora me llamo Antonio".



Antonio Reus, feliç i content amb
la seva nova etapa política i professional,
posa davant les banderes de Son Real



El soci de l'equip de govern, Joan Monjo, eludí fer manifestacions sobre la decisió de Cifre i Reus. Així i tot, fonts autoritzades indique que, d'espantat com ha quedat en Monjo amb l'anunci dels seus socis, ha decidit anar a passar una temporada a un convent i dedicar-se a elaborar un conveni per augmentar l'horari d'activitats religioses i laborals dels frares.