dijous, 17 de juliol del 2014

20:30 h • Casal Joan Mascaró i Fornés Projecció de vídeos de la Festa del Batre a Sta. Margalida als anys 90 (aprox. 20 min.), enregistrat per Joaquín Cid

 20:30 h • Casal Joan Mascaró i Fornés Projecció de vídeos de la Festa del Batre a Sta. Margalida als anys 90 (aprox. 20 min.), enregistrat per Joaquín Cid

No vos perdeu l'oportunitat de veure els videos a la pantalla de l'auditori. Són massa! (Quins records!)






Avui, diada cultural (exposició vestits de nuvia - videos antics festa del batre - conferència sobre l'emigració)

En el marc de les festes de Santa Margalida... 20 h • Casal Joan Mascaró i Fornés Exposició de vestits de nuvia confeccionats per les modistes margalidanes Antònia Ordinas i Maria Cifre 20:30 h • Casal Joan Mascaró i Fornés Projecció de vídeos de la Festa del Batre a Sta. Margalida als anys 90 (aprox. 20 min.), enregistrat per Joaquín Cid. 21 h • Auditori L’emigració margalidana (cap a Algèria, Argentina, Cuba, etc. Segles XIX-XX). Conferència a càrrec de Xisco Bergas Pastor, graduat en història.


 Preparació de l'exposició de vestits de nuvia... Bellíssims! Serà massa!













Presentació dels llibres: Els tentacles de les tenebres i Noranta-tres veus poètiques de Mallorca.

El dimarts dia 15 de juliol, a les 21 h, al pati de l'Auditori es dugué a terme la presentació dels llibres:

* Els tentacles de les tenebres: un govern contra l’escola, obra de Marcel·lí Guerrero, a càrrec de Guillem Barceló, portaveu de l’assemblea de docents.

* Versos per la llengua. Noranta-tres veus poètiques de Mallorca. Pròleg d’Antoni Gomila i il·lustracions de Biel Noguera, a càrrec de Rafel Bordoy i Mateu Matas (a) Xurí.












Gegants de la II Diada Pagesa (12 de juliol)





Microteatre per refrescar 11 juliol

Tot un èxit