dimecres, 2 de gener del 2013

Divendres, 4, 20.20h. Auditori. Teatre infantil. Els desorientats reis d'Orient,. Un conte de Javier Matesanz. A càrrec de Rafel Ramis i de Josep Mercadal



Preu: 6€ (nins menors de 13 anys) i 10€ (adults). Si els nins duen juguetes en bon estat per donar a la Creu Roja en el marc de la campanya Cap nin sense jugueta tendran un descompte de 2€.

Els desorientats Reis dOrient
   
Sinopsi
  
Els tres Reis dOrient: Gaspar, Melcion i Baltasar parteixen cap a Betlem seguint una estrella, però en tornar ho fan dallò més distrets. Obsessionats amb un joc de taula que han comprat en el viatge i que els hi roba tot el temps que normalment dedicaven a governar i atendre el seu poble. Han quedat com a desorientats, i han deixat de banda les seves obligacions. Només juguen i dormen. Han tornat uns reis ganduls, i el seu poble està molt preocupant. Però els nins troben una solució als problemes que els seus pares no saben resoldre. Un pla que canviarà per sempre als seus estimats tres Reis dOrient.
Encara que no es ben segur, aquesta podria ser la veritable historia dels Reis dOrient. De com i perquè es convertiren en els tres Reis Mags.

Fitxa Artística

Autor i director: Javier Matesanz
Il·lustració escenogràfica: Pere Joan
Intèrprets: Rafel Ramis i Josep Mercadal.


Gènere: Conte infantil

Edat recomanada: de 3 a 12 anys.

Durada: 50 minuts (aprox)

Les fonts del municipi de Santa Margalida


https://sites.google.com/a/fontsdetramuntana.com/fontsapps/altres-munis/santa-margalida